2020 een jaar om snel te vergeten… Geeft 2021 ons perspectief ?

Beste motorliefhebber,

We kunnen er over eens zijn dat 2020 een jaar is om snel te vergeten. Het was dan ook snel beslist dat we geen activiteiten zouden plannen.

Maar geeft 2021 ons enig perspectief ? Wel tot op vandaag (22 januari) zie ik het niet echt positief voor het voorjaar waar we normaal onze cursussen inrichten. Les geven met een mondmasker, ik dank er voor. Verstaanbaarheid in open lucht voor een groep is noppes.  Het samenscholingsverbod in sommige streken. De horeca blijft tot nader order gesloten, dus een lunch is ook al niks.

Ik weet het, dat sommige andere organisaties wel al plannen, zonder U enige zekerheid te geven dat hun evenementen wel gaan doorgaan…. Nu dit is niet onze manier van werken en wij willen geen valse hoop geven.

Dus spijtig genoeg blijft onze kalender tot nu leeg… Maar blijft dit zo, dat is een andere vraag… Het hangt naast mooi weer, wat altijd is meegenomen natuurlijk, af van onze politici en lokale besturen. Zolang we daar geen perspectief van krijgen , zonder een hoop niet haalbare regels (daar zijn ze specialist in) gaan we geen evenementen aankondigingen. Al is de ideeënbus nog zo goed gevuld en is de goesting nog zo groot.

Aanpassingen cursussen April 2018

Wegens een gebrek aan inschrijvingen en interesse wordt de LADIES ONLY (28/4) dag geannuleerd.

We hebben nog plaatsen vrij voor de 3 andere cursussen.

En wie inschrijft tijdens de season start op 24 & 25 maart 2018 bij M&M Inghelbrecht krijgt van hen een cadeaubon van 25 euro !

BMW Season Start bij M&M Inghelbrecht Oostende op 24 en 25 maart en maak kans op een waardebon van 25€ !

Kom naar onze stand op de BMW Season Start bij M&M Inghelbrecht Oostende op 24 en 25 maart en maak kans op een waardebon van 25€ !

Samen met M&M Inghelbrecht hebben we een aangename verrassing voor je !

Kom op 24 of 25 maart naar onze stand op de BMW Season Start dagen bij M&M Inghelbrecht in Oostende en schrijf je in voor één van onze trainingsdagen in samenwerking met VROM Motoropleidingen in April en je ontvangt een waardebon van 25 EURO (*) welke je kan spenderen in hun winkel.

Je vind er naast het complete gamma aan BMW motoren een uitgebreid assortiment aan accesoires, motorkleding en helmen van BMW, maar ook van Bering, Segura, Lazer, Nolan, Scorpion & Helite.

Kan je dit weekend echt niet komen ? Geen nood, elke inschrijving via onze site tussen 24 maart en 29 maart ontvangt dezelfde waardebon (*). Om van deze promotie gebruik te maken die je de actiecode “MMSEASONSTART” te gebruiken tijdens de inschrijving. Deze actiecode zal enkel actief zijn in de periode van 24 tot 29 maart.

* De waardebon wordt door M&M Inghelbrecht pas uitgereikt na uw inschrijving en betaling. Deze actie wordt U aangeboden door M&M Inghelbrecht.

Motorbeheersing@SEA – April 2018

Bij deze de aankondiging van ons eerste “groot” evenement !

In APRIL 2018 gaan we samen met VROM Motoropleidingen “Motorbeheersing@SEA” organiseren. Vier dagen praktische opleidingen met een hoog fun gehalte. Alle info vindt u HIER.

Welkom bij RideWise

Welkom bij RIDEWISE !

Ja we zijn nog eventjes aan het sleutelen aan onze website, maar we kunnen al een tipje van de sluier oplichten.

Vanaf het voorjaar van 2018 gaan we aan de Belgische kust een paar heel interessante motorevenementen organiseren.

STAY TUNED !