2020 een jaar om snel te vergeten… Geeft 2021 ons perspectief ?

Beste motorliefhebber,

We kunnen er over eens zijn dat 2020 een jaar is om snel te vergeten. Het was dan ook snel beslist dat we geen activiteiten zouden plannen.

Maar geeft 2021 ons enig perspectief ? Wel tot op vandaag (22 januari) zie ik het niet echt positief voor het voorjaar waar we normaal onze cursussen inrichten. Les geven met een mondmasker, ik dank er voor. Verstaanbaarheid in open lucht voor een groep is noppes.  Het samenscholingsverbod in sommige streken. De horeca blijft tot nader order gesloten, dus een lunch is ook al niks.

Ik weet het, dat sommige andere organisaties wel al plannen, zonder U enige zekerheid te geven dat hun evenementen wel gaan doorgaan…. Nu dit is niet onze manier van werken en wij willen geen valse hoop geven.

Dus spijtig genoeg blijft onze kalender tot nu leeg… Maar blijft dit zo, dat is een andere vraag… Het hangt naast mooi weer, wat altijd is meegenomen natuurlijk, af van onze politici en lokale besturen. Zolang we daar geen perspectief van krijgen , zonder een hoop niet haalbare regels (daar zijn ze specialist in) gaan we geen evenementen aankondigingen. Al is de ideeënbus nog zo goed gevuld en is de goesting nog zo groot.

Geef een reactie