BMW Season Start bij M&M Inghelbrecht Oostende op 24 en 25 maart en maak kans op een waardebon van 25€ !

Kom naar onze stand op de BMW Season Start bij M&M Inghelbrecht Oostende op 24 en 25 maart en maak kans op een waardebon van 25€ !

Samen met M&M Inghelbrecht hebben we een aangename verrassing voor je !

Kom op 24 of 25 maart naar onze stand op de BMW Season Start dagen bij M&M Inghelbrecht in Oostende en schrijf je in voor één van onze trainingsdagen in samenwerking met VROM Motoropleidingen in April en je ontvangt een waardebon van 25 EURO (*) welke je kan spenderen in hun winkel.

Je vind er naast het complete gamma aan BMW motoren een uitgebreid assortiment aan accesoires, motorkleding en helmen van BMW, maar ook van Bering, Segura, Lazer, Nolan, Scorpion & Helite.

Kan je dit weekend echt niet komen ? Geen nood, elke inschrijving via onze site tussen 24 maart en 29 maart ontvangt dezelfde waardebon (*). Om van deze promotie gebruik te maken die je de actiecode “MMSEASONSTART” te gebruiken tijdens de inschrijving. Deze actiecode zal enkel actief zijn in de periode van 24 tot 29 maart.

* De waardebon wordt door M&M Inghelbrecht pas uitgereikt na uw inschrijving en betaling. Deze actie wordt U aangeboden door M&M Inghelbrecht.

Geef een reactie